2014. augusztus 5., kedd

Hogyan NE tanuljunk beszélni angolul?

A nyelv alapja a kommunikáció. Ki ne akarna - lehetőleg minél előbb - megszólalni, társalogni angolul? Azt hisszük, ez nem kérdés. Mindenki erre vágyik! Lehetőleg gyorsan!

Jó, de hogyan?

Nos, semmiképp sem úgy, ahogyan sok nyelvtanuló teszi. Ugye te nem tartozol közéjük? Ha igen, akkor figyelj! (Ha nem, akkor is érdemes figyelni.)

Sokan vannak, akik egész magas szinten értik az idegen nyelvű szövegeket, értik a beszédet is. Talán még élvezettel néznek felirat nélkül filmeket, híradót, olvasnak könyveket, cikkeket. De amikor arra kerül a sor, hogy megszólaljanak.... Vagy egyáltalán nem sikerül, vagy csak akadozva, jóval alacsonyabb szinten, mint ahogyan olvasnak, hallgatnak.


Attól, hogy te magas szinten érted a beszédet és a szövegeket, nem jelenti azt, hogy ugyanilyen szinten képes vagy beszélni is! 

Sokan esnek abba a hibába, hogy azt hiszik, ha már sok mindent értenek, akkor tudnak is angolul. 
Aztán jön a csalódás. A nyelvtudás az aktív tudást jelenti ugyanis. Márpedig, ha te érted a szövegeket, a beszédet, az csupán passzív tudás.


A megoldás kulcsa a gyakorlás. Megfelelő módszerekkel rövid idő alatt és hatékonyan szert tehetsz te is aktív tudásra. 
A következő bejegyzésben mutatunk néhány módszert, hogyan tanulj meg folyékonyan beszélni angolul (vagy oroszul, németül, franciául, spanyolul) gyorsan...

Ha pedig ki szeretnéd ingyenesen próbálni legújabb izgalmas szótanuló szoftverünket, dobj egy email-t nekünk az allexstudio@gmail.com címre! Szókincsed most kincst ér! Siess, ne maradj le, az ajándék kódok rohamosan fogynak!


Ha még gyorsabban és hatékonyaban szeretnél maradandó nyelvtudást rövid idő alatt, akkor katt ide: 


A kedvezményeket és ajándékokat kukkantsd meg itt:


Látogass vissza a hasznos segítségért a folyékony beszédhez!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése