2015. február 5., csütörtök

A tökéletes nyelvtanár

Biztosan sokan vagytok, akiknek megfordult már a fejében, hogy bizony jó lenne megtanulni egy nyelvet. De hát soha nincs idő..., változó az időbeosztásom... és még egy csomó akadály...


Ha ilyen, és ehhez hasonló gondokkal küzdesz, érdemes egy olyan nyelvtanárt választanod, aki bárhol, bármikor segít neked. 


Nem kell alkalmazkodnod hozzá. Folyamatosan ellenőriz, visszajelzést ad. Annyit gyakorolhatsz vele, amennyi csak szükséges, mégis végtelen a türelme. 


Ráadásul mindössze egy könyv áráért megtanítja a stabil alapokat, melyet sikerrel használhatsz munkához, utazáshoz, tanuláshoz - vagy akár építhetsz rá, ha középfokú, vagy netán magasabb szintű nyelvvizsgára vágysz.



A Black Jack Comes Back ilyen - interaktív - nyelvtanár! Csak töltsd le, s máris használhatod! Bárhol, bármikor! Még internetkapcsolat sem kell hozzá! 

A program a Speech Plasma (Beszédképzés Plazma) módszeren alapul. A módszerrel már az első leckétől kezdve aktívan használni fogod az angolt!



A Speech Plasma (Beszédképzés Plazma) módszer a nyelvérzék hiányát szuperképességgé alakítja át már rövid időn belül.

Azért beszéled az anyanyelvedet, mert az elmédben a nyelvi beszédképzés plazma 100 %-os.  



A 100%-os beszédképzés plazma kialakítható angol nyelvre is. Több száz olyan gyakorlatot dolgoztunk ki, amelyek formálják és erősítik elméd beszédképzés plazmáját. 

Ilyen gyakorlatokat tartalmaz a már említett Black Jack Comes Back interaktív programunk is. 

Letöltheted ingyenesen iOs vagy Android okostelefonra, vagy tabletre, és kezdd el fejleszteni és erősíteni elméd beszédképzés plazma állapotát angolból! 



Ha a PC-n vagy laptopon futtatható "dobozos" verzióhoz ragaszkodsz, az itt érheted el.



További érdekességekért, hasznos anyagokért kövess minket, hogy mielőbb megtanulj gondolkozni, és folyékonyan beszélni angolul!



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése