2015. február 9., hétfő

AZ AKTÍV NYELVTUDÁS TITKA!

Talán már te is voltál olyan helyzetben (vagy ha nem te, hát valamelyik ismerősöd biztosan :-) ), hogy úgy érezted, azt még csak-csak érted, amit olvasol, de ezen túl se kép, se hang...



Ha igazán gyorsan szeretnél eredményt elérni, akkor olyan anyagokra, gyakorlatokra van szükséged, ami a szövegértésen felül a hallás utáni értést, az írást és a beszédet is fejleszti!



Az sem árt, ha tudod mérni a haladásodat! Ha látod, hogy napról-napra, hétről-hétre hogyan haladsz, akkor ez motivációt adhat a nehezebb napokra.



Az is segíthet, ha folyamatosan látod, hogyan fejlődsz. Mennyire vagy gyors, mennyit értesz egy szövegből, mennyit hibázol stb. 


Az utadat ugyan magadnak kell bejárnod, de létezik számtalan olyan gyakorlat és tréning, amely nagyon felgyorsítja a nyelvtanulás folyamatát. 



És az eredmény látványos lesz! És az eredményeken fellelkesülve tovább és tovább akarsz majd haladni!





Az alábbi programok mindezt tudják! Játékosan, könnyen, gyorsan juthatsz velük aktív nyelvtudáshoz! A programok alapja a Speech Plasma (Beszédképzés Plazma) módszer. Ha többet szeretnél róla tudni, kattints ide!



Számolj le a félelemeiddel és játssz könnyedén, miközben tanulod az angolt!
Ezzel az izgalmas interaktív programmal játék a nyelvtanulás!

Ezen felül még egy jó tanács: ne felejtsd el használni új tudásod ahol és akkor, amikor csak tudod! Motivációt, sikerélményt, gyakorlatot és önbizalmat ad! 

 

Figyeld a blogot, mert sok hasznos tudnivalóval jövünk nemsokára!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése