2015. február 11., szerda

KEZEDBE ADJUK A FOLYÉKONY BESZÉD KULCSÁT!

Egy nyelvet nem lehet folyékonyan beszélni anélkül, hogy a szavak és a nyelvtani szerkezetek ne jelennének meg elménkben rögtön azután, hogy eldöntöttük, mit is szeretnénk mondani.



Sokan esnek abba a hibába, hogy - bár képesek megérteni akár bonyolultabb szövegeket olvasáskor, illetve hallgatáskor -, azt gondolják, hogy a szövegben előforduló szavakat, szerkezeteket tudják is.  



Azonban azokban a helyzetekben, amikor arra lenne szükség, hogy maguktól állítsanak össze mondatokat írásban és szóban, nem képesek erre, vagy csak úgy, hogy hosszan keresgélik a szavakat. Ezért aztán rémálommá válik, ha egy turista leszólít az utcán, vagy idegen nyelven kell telefonálni.



A folyékony beszédhez viszont az kell, hogy beszéd közben automatikusan a megfelelő szót és nyelvtani szerkezeteket válassza habozás nélkül



Ezt nevezik aktív szókincsnek, aktív tudásnak. Az aktív tudás birtokában mondhatjuk csak el, hogy egy nyelvet valóban megtanultunk.



Az aktív tudás megszerzéséhez van jónéhány ragyogó eszköz. Ám aki az aktív tudás gyors megszerzésére vágyik, annak a  Speech Plasma (Beszédképzés Plazma) módszerrel ez garantáltan sikerülhet. 



Folytatása következik....
Játék, tanulás, gyakorlás, tippek! 

Addig is teszteld a tudásod és iratkozz fel hírlevelünkre ingyenes tréningekért, további tesztekért!





Ha szeretnéd felgyorsítani nyelvtanulásodat, akkor ne habozz, jelentkezz ingyenes próbaórára itt:

                                        INGYENES PRÓBAÓRA


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése